Tuotteet

Meiltä löytyy muun muassa seuraavia tuotemerkkejä:

SIMPLEX BONDER

Kotimainen hajusteeton plex- tuotesarja

OLAPLEX

“Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella.”

LESS IS MORE

"Less is More hiustenhoito- ja muotoilusarja on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu sarja, joka on kehitetty erityisesti kampaamokäyttöön. Sarjan ovat luoneet kemian tohtori/aromaterapeutti Doris Brandhuber ja menestynyt hiusmuotoilija Hannes Trummer.

Less is More syntyi Hanneksen intohimosta luoda monikäyttöinen ja esteettinen hiussarja, jonka kanssa vain luovuus on rajana. Doriksen asiantuntijuuden ja reseptiikan luomisen myötä Less is More tuotteet ovat aidoista raaka-aineista valmistettuja ja luomulaatuisia. Less is More tulee omalta pieneltä tuotantotehtaaltaan Wienin sydämestä.

”The more you use it, the more beautiful your hair becomes”.

Paul Mitchell

Paul Mitchell on monikertaisesti palkittu, korkealaatuinen hiustuotesarja, joka todella toimii. Löydä kohtuuhintainen luksus, johon maailman huippukampaajat ja heidän asiakkaansa ovat luottaneet jo kolmen vuosikymmenen ajan. Aamusta iltaan, töistä vapaa-aikaan – Paul Mitchell tarjoaa laajalla valikoimallaan varmaa laatua kaikille hiuksille, kaikkiin tarpeisiin. Teknisesti pitkälle kehitetyt, innovatiiviset tuotteet ovat usealle eri hiustyypille räätälöityjä ja antavat hiuksille juuri sitä mitä ne tarvitsevat. Tuotteet ovat myös eettisesti valmistettuja – mitään Paul Mitchell -tuotteita tai niiden raaka-aineita ei koskaan testata eläimillä. Arvostettu Cruelty Free International -järjestö on antanut Paul Mitchellille tunnustusta heidän toimintansa eettisyydestä; koko valikoima on sertifioidusti eläinkokeeton.

Kevin Murphy

Kevin Murphy on yksi maailman arvostetuimpia ja kysytyimpiä session stylistejä ja hän on luonut jo yli kaksikymmenvuotisen uran sekä catwalk-muodin, editorial-kuvausten että elokuvien maailmassa.Tyytymättömänä saatavilla olleiden tuotteiden suorituskykyyn, Kevin huomasi tarpeen luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Kuinka tämä saavutettaisiin? Kevin oivalsi, että yhdistämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita hiustuotteisiin, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Kevinille on myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. KEVIN.MURPHY oli syntynyt! KEVIN.MURPHY –tuotteita myydään jo yli 42 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina, korkean suorituskyvyn tuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä. Kevin Murphy- tuotteet eivät sisällä sulfaatteja ja parabeeneja, ja niillä on Cruelty Free- sertifiointi, joka takaa eläinkokeettomuuden.

Khadi

Khadi-tuotteet perustuvat Ayurvedan oppeihin ja hoitaa kehoa, mieltä ja sielua, tarkoituksena pitää keho kauniina yrteillä ja öljyillä. Khadi-tuotteet eivät sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia tai säilöntäaineita. Sarjasta löytyy tuotteita hiusten hoitoon ja värjäämiseen.Tuotteita ei testata eläimillä ja yrtit kerätään paikallisten toimesta luonnosta sen tasapainoa järkyttämättä. Tuotteilla on BDIH-sertifiointi.

Sim Sensitive

Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla se on kehittänyt tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta saadaan kiitosta päivittäin. Tehdyn kehitystyön ansiosta voidaan tarjota turvallisemman vaihtoehdon niin kuluttajille kuin kampaamoalan ammattilaisillekin.

EKOVISTAn Konjac-sienet

Konjac-sieni on tehokas mutta hellävarainen tapa kuoria ja syväpuhdistaa kasvot. Voit käyttää sientä tarpeesi mukaan joko päivittäin tai vain muutaman kerran viikossa. Sienen avulla ihohuokoset puhdistuvat liasta ja talista, ja ihon pinnasta tulee kirkas ja sileä. Konjac-sienet sopivat päivittäiseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille.

Ekovistan Konjac sienet ovat 100 % luonnollisia. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, synteettisiä lisäaineita tai elintarvikevärejä. Kaikki sienet ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä.

DR. BRONNERS

Dr. Bronnerin maagiset saippuat – Yli 5 sukupolvea ja 150 vuotta ylivertaisten saippuoiden valmistamista! Kaikki klassiset nestemäiset saippuat ja palasaippuat ovat saaneet tiukan kriteeristön USDA sertifikaatin kylkeensä ja sen lisäksi ne ovat myös sertifioitu Reilun Kaupan tuotteiksi. Dr. Bronner on hyvin suosittu kotimaassaan ja myös tunnetut julkisuuden henkilöt kuten Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Sandra Bullock, Eminem ja Bobbi Brown ovat asettuneet Bronnerin fanijoukkoihin.

Dr. Bronnerin tuotteet ovat ihmisen valmistamia ihmisille, perinteistä tietotaitoa hyväksi käyttäen. Dr. Bronner on perheyritys, joka on sitoutunut kunnioittamaan sarjan luojan Dr. E.H. Bronnerin visiota. He valmistavat sosiaalisesti ja ympäristöä ajatellen vastuullisia ja korkealaatuisia tuotteita ja omistavat tuottonsa maailman parantamiseen. Tänä päivänä Dr. Bronner on Pohjois-Amerikan myydyin luonnonmukainen saippuasarja ja vuosittain 30%-70% kaikesta voitosta menee suoraan hyväntekeväisyyteen.

SANTE

SANTE-tuotesarjan juuret ovat Sveitsissä, Alppien juurilla. Nykyään sarja on saksalaisen luonnonkosmetiikan uranuurtajan LOGOCOSIN valmistama, joka on kasvanut Saksan merkittävimpien luonnonkosmetiikkavalmistajien joukkoon.SANTE-luonnonkosmetiikkatuotteilla kansainvälinen NaTrue ja saksalainen BDIH luonnonkosmetiikkasertifiointi. Sertifiointi on luotettava takuu siitä, että tuotteet on valmistettu luonnollista alkuperää olevista raaka-aineista. Tuotteisiin ei ole lisätty synteettisiä säilöntä-, tuoksu- tai väriaineita tai synteettisiä emulgaattoreita, tendsidejä, liuottimia tms. Luomulaatuisia raaka-aineita suositaan aina kun se on mahdollista ja nämä on myös merkitty raaka-aineluetteloihin erikseen. Koska tuotteet ovat luonnollista alkuperää, ne ovat myös biohajoavia.Yksi sertifioidun luonnonkosmetiikan yhä tärkeämmäksi käyvistä periaatteistahan on että tuotteiden tulee aiheuttaa mahdollisemman vähän haittaa ympäristölle niiden tuotannon, käytön ja hävittämisen aikana. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ei koskaan testata eläimillä. SANTE-tuotteiden turvallisuus taataan paitsi korkealaatuisella tuotekehittelyllä myös vapaaehtoisilla testihenkilöillä. SANTE-tuotteet ovat siis paitsi eläinystävällisiä, myös ihmis- ja luontoystävälisiä. Meiltä löydät Santen kasvihiusvärejä kotikäyttöön.

LOGONA

LOGONA käyttää tuotannossaan vain parhaita luonnon raaka-aineita, kuten ensiluokkaisia kasviöljyjä ja -vahoja, yrttiuutteita sekä kukkatisleitä. Kasviraaka-aineista valitaan luomua aina kun se on mahdollista. LOGONA on myös sitoutunut viimeisimpien ekologisten standardien mukaiseen mahdollisimman ympäristöystävälliseen tuotantoon, minimoimaan pakkausmateriaaleja sekä kierrättämään jätteitänsä mahdollisimman tehokkaasti.

LOGONA-tuotteilla on BDIH- ja NaTrue-sertifiointi. Meiltä löydät Logonan kasvihiusvärejä kotikäyttöön.

No nothing Very Sensitive

No nothing Very Sensitive – kotimainen tuotesarja on kehitetty kaikille pohjoismaisen herkkäihoisille ihmisille hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitamiseen. No nothing -tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita ja ne sopivat hiusten turvalliseen puhdistukseen ja hoitoon koko perheelle – etenkin tuoksuyliherkille.

Toppik

"Vihdoinkin on turvallinen, helppo ja luonnollinen tapa peittää hiustenlähtö.
Toppik- hiuskuitu sopii sekä miehille että naisille ja saa aikaan paksumman näköiset hiukset.
Toppikin ainutlaatuisten ominaisuuksien sekä valmistusmenetelmän vuoksi hiuskuidut ovat oikean kokoiset ja omaavat sähköisen varauksen jolla se kiinnittyy hiuksiin.Toppik muuttaa ohuet ja värittömät hiukset paksummaksi ja tuuheammaksi silmiesi edessä. Toppik- kuidut näyttävät täysin luonnolliselta, eikä sen käyttöä voi havaita. Se ei valu, sottaa eikä värjää. Toppik kestää tuulen, sateen ja hikoilemisen. Toppik poistuu hiuksistasi vain pesemällä, joten voit päättää milloin haluat käyttää sitä."

DS (Sim)

"DS on korkealuokkainen, kotimainen ja hajusteeton kampaamotuotesarja ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä.
Tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet ja valittu vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti –laadusta tinkimättä.
Tuotesarja on vegaaninen*.
* Ei koske DS Heat Protection Spray –lämpösuojasuihketta"