Tuotteet

Meiltä löytyy muun muassa seuraavia tuotemerkkejä:

OLAPLEX

“Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella.”

LESS IS MORE

"Less is More hiustenhoito- ja muotoilusarja on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu sarja, joka on kehitetty erityisesti kampaamokäyttöön. Sarjan ovat luoneet kemian tohtori/aromaterapeutti Doris Brandhuber ja menestynyt hiusmuotoilija Hannes Trummer.

Less is More syntyi Hanneksen intohimosta luoda monikäyttöinen ja esteettinen hiussarja, jonka kanssa vain luovuus on rajana. Doriksen asiantuntijuuden ja reseptiikan luomisen myötä Less is More tuotteet ovat aidoista raaka-aineista valmistettuja ja luomulaatuisia. Less is More tulee omalta pieneltä tuotantotehtaaltaan Wienin sydämestä.

”The more you use it, the more beautiful your hair becomes”.

Paul Mitchell

Paul Mitchell on monikertaisesti palkittu, korkealaatuinen hiustuotesarja, joka todella toimii. Löydä kohtuuhintainen luksus, johon maailman huippukampaajat ja heidän asiakkaansa ovat luottaneet jo kolmen vuosikymmenen ajan. Aamusta iltaan, töistä vapaa-aikaan – Paul Mitchell tarjoaa laajalla valikoimallaan varmaa laatua kaikille hiuksille, kaikkiin tarpeisiin. Teknisesti pitkälle kehitetyt, innovatiiviset tuotteet ovat usealle eri hiustyypille räätälöityjä ja antavat hiuksille juuri sitä mitä ne tarvitsevat. Tuotteet ovat myös eettisesti valmistettuja – mitään Paul Mitchell -tuotteita tai niiden raaka-aineita ei koskaan testata eläimillä. Arvostettu Cruelty Free International -järjestö on antanut Paul Mitchellille tunnustusta heidän toimintansa eettisyydestä; koko valikoima on sertifioidusti eläinkokeeton.

Kevin Murphy

Kevin Murphy on yksi maailman arvostetuimpia ja kysytyimpiä session stylistejä ja hän on luonut jo yli kaksikymmenvuotisen uran sekä catwalk-muodin, editorial-kuvausten että elokuvien maailmassa.Tyytymättömänä saatavilla olleiden tuotteiden suorituskykyyn, Kevin huomasi tarpeen luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Kuinka tämä saavutettaisiin? Kevin oivalsi, että yhdistämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita hiustuotteisiin, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Kevinille on myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. KEVIN.MURPHY oli syntynyt! KEVIN.MURPHY –tuotteita myydään jo yli 42 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina, korkean suorituskyvyn tuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä. Kevin Murphy- tuotteet eivät sisällä sulfaatteja ja parabeeneja, ja niillä on Cruelty Free- sertifiointi, joka takaa eläinkokeettomuuden.

Khadi

Khadi-tuotteet perustuvat Ayurvedan oppeihin ja hoitaa kehoa, mieltä ja sielua, tarkoituksena pitää keho kauniina yrteillä ja öljyillä. Khadi-tuotteet eivät sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia tai säilöntäaineita. Sarjasta löytyy tuotteita hiusten hoitoon ja värjäämiseen.Tuotteita ei testata eläimillä ja yrtit kerätään paikallisten toimesta luonnosta sen tasapainoa järkyttämättä. Tuotteilla on BDIH-sertifiointi.

Sim Sensitive

Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla se on kehittänyt tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta saadaan kiitosta päivittäin. Tehdyn kehitystyön ansiosta voidaan tarjota turvallisemman vaihtoehdon niin kuluttajille kuin kampaamoalan ammattilaisillekin.

No nothing Very Sensitive

No nothing Very Sensitive – kotimainen tuotesarja on kehitetty kaikille pohjoismaisen herkkäihoisille ihmisille hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitamiseen. No nothing -tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita ja ne sopivat hiusten turvalliseen puhdistukseen ja hoitoon koko perheelle – etenkin tuoksuyliherkille.

Toppik

"Vihdoinkin on turvallinen, helppo ja luonnollinen tapa peittää hiustenlähtö.
Toppik- hiuskuitu sopii sekä miehille että naisille ja saa aikaan paksumman näköiset hiukset.
Toppikin ainutlaatuisten ominaisuuksien sekä valmistusmenetelmän vuoksi hiuskuidut ovat oikean kokoiset ja omaavat sähköisen varauksen jolla se kiinnittyy hiuksiin.Toppik muuttaa ohuet ja värittömät hiukset paksummaksi ja tuuheammaksi silmiesi edessä. Toppik- kuidut näyttävät täysin luonnolliselta, eikä sen käyttöä voi havaita. Se ei valu, sottaa eikä värjää. Toppik kestää tuulen, sateen ja hikoilemisen. Toppik poistuu hiuksistasi vain pesemällä, joten voit päättää milloin haluat käyttää sitä."

DS (Sim)

"DS on korkealuokkainen, kotimainen ja hajusteeton kampaamotuotesarja ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä.
Tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet ja valittu vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti –laadusta tinkimättä.
Tuotesarja on vegaaninen*.
* Ei koske DS Heat Protection Spray –lämpösuojasuihketta"